Over ons

Ik zou ons even voorstellen:

Annatevka Cordilia & Oscar Cordilia.

Annatevka: ,,Ik ben gek op koken, maar bovenal moeder van 2 kinderen. Sinds 2010 kriebelt het om wat voor mijzelf te gaan doen samen met mijn partner. Mijn hobby’s zijn taarten decoreren en koken. Mijn droom was om voor veel mensen lekker te koken en dan het liefst Indonesisch en Surinaams.’

Oscar:,, Ik ben vader van 6 kinderen. Behalve veel en lekker eten, houd ik ook van het knutselen aan motoren en auto’s. Als het gaat om mijn droom? Een grote toko als een supermarkt! Een plek waar mensen praten over eten, maar elkaar vooral ontmoeten! En een eigen huis bouwen is ook 1 van me dromen.

Onze dromen zijn samen nu werkelijkheid! In 2010 kregen Annatevka en Oscar het idee om een toko te starten. Na veel denkwerk besloten zij de plannen op papier te zetten…een behoorlijke klus…Na al het schrijfwerk, startte de zoektocht naar een geschikte locatie.

In De Oude Bieb vonden zij een samenwerkingspartner en kon het echte werk beginnen!

Oscar en Annatevka zijn sinds 2014 de trotse eigenaren van “Toko AnnaMelati”

Waarom “Toko AnnaMelati “
Toko = Betekent winkel
Anna = Is de eerste vier letters van mijn naam Annatevka
Melati = Betekent jasmijn in het Nederlands en Melati is Maleis.

(Annatevka’s broer Wilfried Tampung kwam daarop, waarvoor dank!)

Nu na 2 jaar hebben we met pijn in ons hart afscheid moeten nemen van ons tokootje in het centrum van Zeewolde wij vinden dat erg jammer maar soms zijn het beslissingen die genomen moeten worden.

We zaten eerst met ons tokootje op de eerste etage van “De Oude Bieb” al snel zijn wij van eerste etage naar begane grond verhuist wij merkte al snel dat het een ideale plek was, mensen wisten ons nu te vinden.

Op de begane grond  hebben we ons tokootje verbouwd, dat was voor ons positief er kwamen meer klanten op af.

Toko AnnaMelati deed het goed het einde van 2015 klanten wisten ons te vinden.

Tot we de nieuws kregen einde van het jaar 2015 dat we het mooie gebouw midden in het hartje centrum moesten verlaten, we ging verhuizen naar een ander locatie. Het was een locatie die toegankelijke is met open ramen, kon van buiten naar binnen kijken, En nu zitten we niet meer in “De Oude Bieb”.

*******************************************************************************************************************************

Hallo lieve mensen,

Ik ben sinds maart (corona uitbraak) weer actief met maaltijden aan te bieden, ik maak niet alleen Indonesische of Surinaamse ook word er wel eens Antilliaanse eten aangeboden, en vanwege mijn werk word er ook gewoon andere maaltijden gemaakt.

De maaltijden bied ik aan op mijn Facebook pagina en deze worden uiteraard bezorgd.

Ook heb ik sinds juli weer een kleinschalig tokootje waar specerijen en boemboes halen bij Toko AnnaMelati in De Winkeltjes

Lieve groet, Oscar & Annatevka.

*******************************************************************************************************************************