Corona crisis

Vanaf 17 maart in 1 keer zitten we met z’n allen thuis … kids thuis manlief thuis. De ene kan thuis werken, de ander helaas niet. Ik ben een van die mensen die dat niet kan. Ik moest mijzelf even goed herpakken en een draai en balans vinden in mijn dagelijkse bezigheid, koken, dit vind ik ontzettend leuk om te doen.

Kinderen waren wel weer blij dat ik thuis was, ontbijt en lekkere lunch, tussendoortjes, smoothies en meer.

Je zou denken: Zo, nu iedereen van ons thuis is …kan ik lekker uitslapen en in bed hangen. Het is anders dan vakantie want dan kan je normaal ergens heen gaan, dan ben jij degene die gewoon leuke dingen bedenkt.

Met Corona mag je niet naar buiten. Wanneer het mooi weer is kom je niet verder dan je balkon of tuin. Maar stel je hebt dit niet, wat doe je dan?

Word je gek van thuis zitten of komen de muren op je af?

De eerste week bij mij ging gepaard met een hele hoop angst en ik kon geen balans vinden. Ik zag allemaal beren op de weg.

Ook lag ik veel op mijn bed en had niet echt de behoefte om iets te doen, eten maken was al te veel …. Maar verzorgen van de kinderen en manlief deed ik zoveel ik kon. Ik moest mij er wel tegen verzetten.

Na lang denken, moest ik verder kijken dan het nu. Ik heb mijn baan nog, maar je weet maar nooit …Corona staat voor angst, onzekerheid en crisis. Aangezien ik daar best gevoelig voor ben en daar ben ik waarschijnlijk niet de enige in.

Nu heb ik wel een balans gevonden. Ik ben met veel dingen bezig. Een planner maken voor elke dag zou nu van pas komen. 

We gaan er in iedere geval voor! We maken er wat van, nu er nog een blijvende 1,5-meter-beleid is.

Hoe komen jullie de Corona tijd door?

Tips zijn welkom?

Liefs Annatevka 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *