Daging Pedis (Hete Rundvlees)

Daging Bali, ik heb deze gerecht uit een Molukse kookboek weg en je zou geen Annatevka heten als je niet je eigen draai er in zou doen. Ik merk echt dat ik nu wel veel in de keuken sta en lekker bezig ben, heerlijk is het om van een gerecht je eigen gerecht te maken.
Er zijn natuurlijk gerechten die ik ook gewoon zo hou zo als het hoort alles wel maar vind het wel leuk om inspireren met eten.

Ik heb gekozen voor Japans groentes en combineerde er lekker bij.
en we hadden geen witte rijst erbij maar wilde rijst.

Het was een lekker gerecht.

voor herhaling vatbaar!

Liefs Annatevka Cordilia
Uit Annatevka’s Keuken

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *